Фирма РУБИН 2001 вече над 20 години се развива в търговията на продукти и системи за водопровод, канализация и отопление. За изминалите години, компанията е успяла да изгради своята престижна репутация бъдейки коректен партньор и доставчик на качествени стоки. РУБИН 2001 е официален представител и партньор на Toshiba, Carrier, Grundfos, Tiemme, Peštan, Fluidmaster, Liv и Tim Sistem. От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на чисто нов вид за техния обект в град Пловдив.

Светещи и несветещи табели за ВиК Рубин

Табелите „ВиК“ и „Рубин“ са изработени с алуминиеви профили и висококачествено винилно платно на доказания в световен мащаб производител – 3M. Алуминият е здрав и устойчив материал, който не корозира. Това от своя страна е предпоставка светещите табели с винил да запазят добрия си външен вид години наред. Най-често този тип рекламни изделия имат експлоатационен живот над 10 години.

За осветяването на табелите използвахме LED модули от надеждния корейски производител G.O.Q LED. Те са доказано по-икономични, трайни и безопасни.

Табелите „Отопление“ и „20 години на пазара“ са създадени от Еталбонд. Освен елегантни, табелите от Еталбонд са с отлична здравина, което ги прави предпочитан избор за външна реклама. В комбинация с рязано или печатано фолио на 3M се получават ефектни рекламни изделия, които представят Вашия бизнес.

Позволете да бъдете забелязани

Рекламните табели са навсякъде около нас. В днешно време конкуренцията е по-силна от всякога и е нужно да се създаде привличащо вниманието изделие, което да „говори“ за Вас. Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с тясно специализиран екип в проектирането и изработката на рекламни изделия, което гарантира решение и на най-сложните проекти. Нашият над 25-годишен опит ни кара да вярваме, че важен е единствено крайният резултат – представителна и атрактивна реклама за Вашия бизнес, с дълъг живот и безпроблемна експлоатация.


Клиент:  РУБИН 2001


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив