Верига магазини МЕТРО Кеш енд Кери предпочете Медия Дизайн за изработката на серия изделия от плексиглас за своите магазини. Изработихме светещи кутии за каси, които стоят над всяка от една от тях и указват номера ѝ.

Метро България е вече 20 години на българския пазар и е изявен лидер не само в страната, но и в чужбина в сектора търговия на едро. Предлага широк асортимент хранителни и нехранителни продукти с доказано качество, високо ниво на обслужване и конкурентни цени.

Изделия от плексиглас за магазини – светещи кутии за каси

Изработените светещи кутии за каси в Метро, са вид информационно-указателни елементи за брандиране на магазини. Те ясно показват номера на касата, съответно дали работи или не, и се виждат отдалече и от всички страни. Белите светещи кутии за каси са изработени от плексиглас, с инсталация за осветяване с LED и номера от рязано фолио. Плексигласът е материал с гладка, гланцова повърхност, с който се работи лесно и могат да се изработват по-специфични форми и интериорни табели. Отлично се вписва в различни интериорни дизайни – такива на магазини, търговски центрове, заведения и други. Предоставя избор от над 15 цвята за изработка на светещи и несветещи реклами.

Нестандартни проекти за реклама

Можем да изпълним както стандартни, така и по-специфични рекламни изделия от плексиглас по индивидуален проект: рекламни стелажи, номера за стаи, баджове, кутии за дарения, стойки, декоративни аквариуми и други. Съобразяваме се с конкретните нужди и специфика на клиента, за да предложим практично и елегантно изделие, което да отговори на изискванията им относно цена-качество.

Видео: Светещи кутии за каси в Метро

Клиент:  Метро България


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив