Фреш Маркет Галакси в град Карлово предлага свежи храни и напитки за ценителите на балансираното и здравословно хранене. От ръководството на магазина ни се довериха изцяло за брандирането на интериора и инсталирането на външна реклама. Изработихме двустранен светещ тотем Fresh Market Galaxy и светещи обемни букви Fresh Market Galaxy над входа. За удобство на персонала и ясна визуална комуникация с клиентите, поставихме и светещи менюта с актуалните промоции и цени.

Светещи снап рамки представят менюто в магазина

Поради необходимостта от честа смяна на промоции и актуализиране на цени, за Фреш Маркет Галакси беше подходящо да инсталираме светещи снап рамки. С тях подмяната на реклами става много лесно и бързо, когато се наложи. Самата светеща кутия (табела) има капаче на лицето си, което се откопчава, сваля се неактуалната промоция и се заменя с новата. Рамките са изцяло от алуминий и изглеждат фино и елегантно, вписвайки се в различни по стил интериори. Подходящи са магазини, закусвални, павилиони, заведения за бързо хранене и други.

Визиите с продуктите и цените са отпечатани върху специализирано фолио, което сме апликирали на основа от плексиглас. Поставени в снап рамките, се получават ефектни и информативни светещи менюта. За осветяването им се доверяваме на светодиодните модули на G.O.Q. LED, които светят ярко, равномерно и гарантират безопасност и дълъг живот на рекламните изделия.


Клиент: Фреш Маркет Галакси


Дата: Март 2022


Гаранция: 3 години


Град: Карлово