От 2010 година Авангард консулт е представител за България на ESBELT Spain. Основана в Барселона през 1970г Esbelt има широко международно присъствие с износ от 70% от своята продукция. Клиентите вече могат да разчитат на бързо реагиране от тяхна страна при изработка и слепване на плоски ремъци, както и на транспортни ленти с и без профили по тях.

От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката и монтажа на обемни светещи букви за фасадата на техния обект.

Обемни букви със система от алуминий и плексиглас

За Авангард Консулт създадохме светещи обемни букви с лице от плексиглас и страници от алуминий. Този вид технология позволява изработката на най-различни дизайни и проекти за обемни букви. В случая, използвахме фирмените цветове при избора на плексиглас. Създадената здрава конструкция е устойчива на неблагоприятни климатични условия. Алуминият не корозира, което е предпоставка за дълъг живот на рекламното изделие.

Надеждно осветление

За да бъдем сигурни, че обемните букви ще се забелязват дори и през нощта, ги осветихме със светодиодни модули. За пореден път от Рекламна агенция Медия Дизайн се доверихме на доказаните корейски производители G.O.Q LED. LED модулите са доказано по-енергоспестяващи и безопасни, и това ги прави добро решение при избора на осветена реклама.


Клиент: Авангард КОНСУЛТ


Дата: Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Бургас