Генко Енчев ЕООД е семейна фирма създадена през 1996 г. в гр. Пловдив. Занимава се основно с търговия и пакетиране на професионални и хоби семена. Адреса на магазина им в град Пловдив е – бул. “Васил Априлов“ 10.

От ръководството на агроаптеката се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещи рекламни изделия, които да посочват ясно обекта.

Светещи обемни букви и лого за Агроаптека Генко Енчев, Пловдив

Рекламните обемни букви за Агроаптека Генко Енчев са изработени със специална система от Алуминий. Това означава, че имат плексиглас за лице и страници от алуминий. Така създадени, те са изключително здрави и устойчиви. Издържат на неблагоприятни климатични условия, като в същото време запазват добрия си външен вид.

Подходящи са за монтаж на фасада или покрив, тъй като електрическата система е добре защитена и гарантира безпроблемна експлоатация.

Надеждна и ефективна осветена реклама

За осветяването на рекламата на агроаптеката, екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн се довери за пореден път на доказаният корейски производител G.O.Q LED. Светодиодните модули съдържат чип на Samsung, и тяхната система пасва на всяко светещо изделие, като гарантира освен спестяване на енергия, а и нужната безпасност.


Клиент:  Генко Енчев ЕООД


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив