Като фирма с девиз, който гласи „Здравето отвън започва отвътре“, от Атлетик Маркет се грижат да поддържат богата гама от здравословни и качествени предложения за хранителни стоки от всякакъв вид: протеини, варива, енергийни барове, напитки и др.

От ръководството на магазина се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на елегантна светеща реклама.

Светещи обемни букви от плексиглас Атлетик Маркет

Рекламните обемни букви бяха изработени с лице от червен плексиглас и страници от черен. По същия начин за логото бе избран и фирменият зелен цвят. Монтирани директно към фасадата на обекта, те се виждат ясно по всяко време на денонощието.

Изделията са осветени с висок клас LED модули от корейския производител G.O.Q LED. Те от своя страна гарантират, че изделието ще свети ярко и равномерно, като представя по най-добрия начин имиджа на магазина.

Елегантна и ефектна реклама

Светещите обемни букви от плексиглас са елегантен и масов избор за реклама. Блясъкът и гладкостта на материала създава красива и привличаща вниманието визия. В допълнение имат изгодна цена и са инвестиция, която ще носи спокойствие на своя притежател дълго време. Рекламна агенция Медия Дизайн дава от 3-5 години гаранция на всички произведени обемни букви.


Клиент: Атлетик Маркет


Дата: Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив