Педантът в строителството Подем ЕООД реновира изцяло фасадата на сграда в центъра на Пловдив, известна като паметник на културата. Бизнес център „LEON” е разположен на улица „П. Каравелов“ № 17А, непосредствено зад сградата на БНБ. От компанията са създали офиси, отговарящи на най-съвременните и високи изисквания за модерни работни пространства.

От фирмата се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на внушителна и представителна реклама за лицето на обекта.

Светещи обемни букви от Алурапид – Бизнес център LEON

Рекламните изделия за Бизнес център LEON са направени от изпитаната във времето система от Алурапид. Буквите имат страници от алуминий и плексиглас за лице. Такъв тип изработка гарантира стабилност и устойчивост. Алуминият не корозира, остава непроменен през годините. Това от своя страна удължава многократно експлоатационния живот на изделието.

Изработката на логото бе не по-малко прецизна от надписа. Изобразеният лъв бе частично облепен с графики от фолио, за да се пресъздаде изцяло новият дух на сградата. Допълнително обемните букви от алуминий бяха осветени с висок клас LED модули, за да бъдат видими и през късните часове на денонощието.

Осветената реклама е предимство в бизнеса

Осветената реклама е един от най-добрите начини да отличите своя обект. В наши дни навсякъде се виждат табели или обемни букви, но повечето от тях не се забелязват вечер. Осветяването дава допълнителен луксозен акцент при изграждането на външна реклама.

Рекламна агенция Медия Дизайн работи с доказани производители на LED светодиоди, които пестят енергия и допълнителни грижи по поддръжка. Нашият опитен екип ще Ви предложи ефективни решения за изграждането на надежден и стабилен фирмен имидж.


Клиент:  Бизнес център LEON


Дата:  Април 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив