Фирма Транс Кикьов извършва транспортна дейност, свързана с вътрешен и международен превоз на пътници и товари, таксиметрови услуги, вътрешно и външнотърговска дейност с петролни продукти. От компанията се свързаха с Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на обемни букви и тотем за тяхната складова база в град Пловдив.

Светещи обемни букви за Транс Кикьов

За проекта по създаването на рекламните изделия за Транс Кикьов използвахме доказаната система с Алурапид. Обемните букви бяха създадени с лице от плексиглас и страници от алуминий.

Препоръчваме този вариант когато буквите трябва да бъдат с височина над 80 см (но не по-голяма от 2 метра). Така създадените изделия са устойчиви на неблагоприятни климатични условия като силен дъжд, сняг и вятър. Подходящи са за фасадна и покривна реклама.

Друго предимство на буквите от алуминий е, че не корозират и не изискват поддръжка. Това от своя страна спестява много време и разходи.

Високоефективно LED осветление

За осветяването на обемните букви се доверихме на надеждният корейски производител G.O.Q LED, чиито светодиоди са доказано трайни, безопасни и икономични. LED осветлението спестява до 85% електричество, спрямо обикновените луминесцентни лампи.


Клиент:  Транс Кикьов


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив