Хотел Jägerhof е елегантен и луксозен хотел, намиращ се в град Пловдив. Там любителите на комфорта и класното обслужване биха се насладили на едно незабравимо преживяване. Модерната визия на хотела впечатлява както отвън, така и отвътре. Можете да намерите всичко необходимо за един приятен и вълнуващ престой по работа или почивка.

От ръководството на хотела се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за цялостното брандиране на обекта. След създаването и монтажа на първите светещи букви за хотел Jagerhof Plovdiv, нашият екип се зае с елегантни и устойчиви букви от плексиглас и Алурапид.

Светещи обемни букви за Хотел Jägerhof, Пловдив

Когато става въпрос за обемни букви с по-големи размери, препоръчваме системата от плексиглас и алурапид. Изработихме обемни букви HOTEL и Hotel Jägerhof именно по този начин. Алуминият е здрав и устойчив материал, който не корозира. Също така гарантира безопасност и издръжливост при неблагоприятни метеорологични условия. Получената лека и опростена конструкция бива лесна за монтаж дори на високи и труднодостъпни места.

Висококачествено LED осветление

Както и при първите светещи букви за Хотел Jagerhof, така и за новото рекламно изделие, от Рекламна агенция Медия Дизайн използвахме доказания лидер в световен мащаб – SloanLED. Осветяването на обемни букви и табели с LED модули е доказано най-икономичната технология на пазара, чрез която се пести до 85 на сто от разходите за електричество.

Още снимков материал може да видите в портфолиото на Калин Панчев.


Клиент:  Хотел Jägerhof


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив