Термос е платформа за търговия с климатична и отоплителна техника в България, която предлага бърз, сигурен и удобен начин на пазаруване с голямо разнообразие на продукти за отопление, климатизация и топла вода. От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещи обемни букви и лого, които да откроят ясно обекта.

Обемни букви и лого от Алурапид за Термос

Обемните букви Daikin, Hitachi и Rehau, както и техните лога, са изработени по нашата система от Алурапид. Това означава, че имат лице от плексиглас и страници от алуминий. Така създадени, изделията са много по-устойчиви на атмосферни условия и по тази причина, често се монтират на покриви и фасади.

Още един факт е, че алуминият не корозира и запазва дълги години добрия си външен вид.

Осветена реклама, която да привлича погледите

Рекламна агенция Медия Дизайн работи изцяло с доказани и качествени производители. За осветяването на обемни букви Термос, се доверихме за пореден път на корейската компания G.O.Q LED. Техните светодиодни модули съдържат чип на Samsung. Те са енергоспестяващи и гарантирано безопасни. Светодиодите G.O.Q. LED работят поне 6-7 години без необходимост от подмяна. Така значително спестявате освен електричество и средства за поддръжка.


Клиент:  Термос


Дата:  Април 2019


Гаранция: 3 години


Град: София