Cimcoop е специализирана в производството на прецизни персонализирани оптични компоненти от UV до LWIR спектралната лента. В компанията използват производствено оборудване от последно поколение, комбинирано със специален екип от инженери.

От ръководството на фирмата се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на представителна външна реклама за тяхната производствена база в Царацово.

Светещи обемни букви и лого за производствена база Cimcoop

Рекламните изделия, които бяха създадени за Cimcoop са с алуминиева система за обемни букви Alurapid. Лицето на буквите е от 4мм плексиглас опал, облепено с черно 3М Day/Night film фолио. Страниците са от алуминий – здрав материал, който не корозира и издържа на неблагоприятни климатични условия.

Използваните материали и фината изработка покриват високите стандарти на компанията, като успешно репрезентират нейния бизнес имидж.

SloanLED – гаранция за качество

SloanLED е бранд, превърнал се в синоним на високо качество в индустрията на LED технологията. Обемни букви Cimcoop са осветени със светодиодни модули SloanLED VL4 – ново поколение модули, специализирани за обемни букви с насочено напред осветяване. Осигуряват ярко и равномерно разпръсване на светлината. Eфикасност и живот над 54 000 часа.


Клиент: Cimcoop


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Царацово