В Lilly Drogerie, може да намерите богат асортимент от декоративна и бяла козметика, био продукти, всичко за косата, продукти за майката и бебето, аксесоари, битова химия, хранителни добавки и още много други. Компанията разполага с 90 магазина в цялата страна, за да са близо до Вас.

Ръководството на известната верига многократно се е доверявала на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на външна реклама за техните обекти.

Светещи обемни букви и лого от плексиглас за Lilly Drogerie

Рекламните изделия за дрогерия Лили са изработени изцяло от плексиглас в цвят опал. Върху тях е облепено 3М 2330 Translucent Film – транслусентно фолио на 3М.

За да създадем забелязваща се и открояваща се реклама, нашият екип освети обемните букви с висок клас светодиодни модули от корейският производител G.O.Q LED. Избирайки единствено доказани марки LED модули, подсигуряваме спокойствието на нашите клиенти.

Защо обемни букви?

Едни от най-атрактивните продукти за външна реклама са именно обемни букви. Рекламна агенция Медия Дизайн ги изработква светещи или несветещи и могат да се поставят както в интериор, така и върху фасади или на открити пространства в градска среда. Този вид триизмерни надписи придават стил на марката и са предпочитани от компании, които желаят да имат по-авторитетно представяне пред своите клиенти.


Клиент: Lilly Drogerie


Дата:  Април 2020


Гаранция: 3 години


Град: София