Дрогерия Лили разполага с 90 магазина в цялата страна. Там може да намерите богат асортимент от декоративна и бяла козметика, био продукти, всичко за косата, продукти за майката и бебето, аксесоари, битова химия, хранителни добавки и други.

От ръководството на веригата отново се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светеща външна реклама, този път за обекта им в Галакси Трейд център София.

Светещо обемно лого Дрогерия Lilly

Рекламното светещо лого за Lilly бе изработено с лице от плексиглас и страници от алуминий. Изделието бе осветено със светодиодни модули с чип на Samsung. Така изработено то свети ярко и равномерно, като размерите му позволяват да бъде видимо от голямо разстояние. Използваните материали гарантират здравина на рекламата и трайност за години напред.

Светещатата табела е създадена от алуминиеви профили и лице от винил. Нашият екип използва винилно платно на най-реномирания производител в бранша – 3M. 3M Panagraphics III е здрав и много издръжлив продукт. Върху него инсталирахме транслуцентно фолио 3M Scotchcal Translucent 2330.

Осветена реклама за разпознаваем бизнес

Рекламна агенция Медия Дизайн работи единствено с доказани производители на LED модули за осветяването на изделия. Използваните за Lilly Drogerie диоди са от корейската компания G.O.Q LED. Тяхната технология е подходяща за всички видове светещи реклами. Трайни, икономични и безопасни, с тези светодиоди ще получите красива и разпознаваема реклама.


Клиент:  Дрогерия Lilly


Дата:  Април 2020


Гаранция: 3 години


Град: София