Верига мебелни магазини NANI Home, предлага продуктите на Матраци Нани и Дивани Нани. Там можее да намерите подбран асортимент от качествени мебели за дома.

От компанията се довериха отново на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на елегантна и привлекателна реклама.

Светещи обемни букви от алуминий за NANI Home

Светещата рекламна визия, която посреща клиентите на известния магазин NANI HOME, е създадена с интересна комбинация между светеща табела и обемни букви. Табелата е изработена със специална система от алуминиеви профили, като за лице има винилно платно – 3M Panagraphics III.

Създадените обемни букви са с лице от плексиглас и страници от алуминий. Това е предпочитан начин за изработка, заради доказаните предимства на алуминия. Той е здрав, устойчив на неблагоприятни метеорологични условия и не корозира.

Нека бизнесът Ви се отличи

Ако изберете осветена реклама мигновено получавате допълнително внимание към Вашия бизнес. Благодарение на над 25-те години работа в сферата на външната реклама, нашият екип създава красиви и трайни обемни букви и табели. За всеки проект наша основна цел е да предложим най-добрия вариант за изпълнението му. Сигурни в качеството на изработените от нас рекламни изделия, даваме между 3 и 5 години пълна гаранция за тях.


Клиент: NANI Home


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив