Фирми „Подем“ и „Щром“ основаха съвместно дружество „Грийн Плейс“ ООД, чрез което инвестираха в нов проект – Жилищен комплекс Green Place. Собствениците се заеха с поредното предизвикателство, а именно да изградят първокласен комплекс от 170 жилища. Обектът се състои от 6 жилищни секции с два до три апартамента на етаж и е един от най-мащабните в град Пловдив.

От ръководството на дружеството се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на светещи обемни букви от алуминий за покривна реклама.

Светещи обемни букви – Подем и Щорм

За изработката на рекламните изделия използвахме система с Алурапид. Създадени са с лице от плексиглас и страници от алуминий. Този вид реклама е устойчива на неблагопрятни климатични условия, което я прави отличен избор що се отнася до покривни инсталации.

Друго главно предимство на алуминият е, че той не корозира. Това удължава живота на буквите като Ви гарантира спокойствие години наред.

Погрижихме се рекламата да се вижда отдалеч, като осветихме буквите с трайни и надеждни LED модули от корейският производител G.O.Q LED. Те светят ярко и равномерно и допринасят за елегантният вид.

Защо да поръчате обемни букви от Медия Дизайн?

Нашият над четвърт век опит в сферата на външната реклама ни е превърнал в педанти когато става въпрос за рекламни изделия. Опитният ни екип обръща внимание и на най-малките детайли, така че крайният резултат да репрезетира Вашия бизнес по възможно най-добрият начин и за най-дълго време.


Клиент: „Грийн Плейс“ ООД


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив