Си Транс ЕООД е компания с над 15 години опит в сухопътния международен транспорт на товари. Разполага с богат автопарк и квалифицирани специалисти в областта на спедицията, логистиката и транспорта. Целта на компанията е да предостави бърза и сигурна транспортна услуга във всички страни на Европейския съюз.

От компанията се обърнаха към нас за изработка и монтаж на външна реклама за базата в местността до село Златитрап, обл. Пловдив.

Обемни букви с логото на Си Транс светят ярко и привличат внимание

За брандирането на транспортната база, от Си Транс предпочетоха светещи обемни букви. Изработихме ги с алуминиеви страници и лице от плексиглас с фолио за светещи реклами 3М. Тази технология за обемни букви позволява да се създават елегантни и същевременно здрави и дълготрайни рекламни изделия. С поставянето и на висок клас LED осветление, обемните букви на практика нямат нужда от никаква поддръжка в гаранционния период и поне още толкова след него.

Поставянето на светещите букви на фасадата на сградата открои обекта и го направи идеално видим и от двете посоки на движението както през деня, така и през нощта. Заради високата трайност на рекламни надпис, осигурихме спокойствие на клиентите ни за дълго време. Освен това инсталацията от професионалисти, гарантира безпроблемна и безопасна експлоатация.


Клиент: Си Транс ЕООД


Дата: Март 2023


Гаранция: 3 години


Град: с. Златитрап, обл. Пловдив