Торти Чочко са дългогодишен клиент на рекламна агенция Медия Дизайн. Доверявали са се на нашите услуги, както за външна и печатна реклама, така и за изработката на фирмения им уебсайт. Наскоро за техен обект в град София, нашият екип изработи и монтира светещи обемни букви и лого.

Светещи обемни букви и лого върху основа от Еталбонд – Торти Чочко

Рекламните изделия за Торти Чочко са изработени от плексиглас, върху който е облепено фолио. Този тип обемни букви са едни от най-масово разпространените рекламни букви благодарение на свойствата и външния вид на материала.

За да привличат вниманието на минувачите ясно, изделията бяха осветени с висок клас светодиодни модули – G.O.Q LED. Тяхната технология е подходяща за всеки тип рекламни табели и букви. Корейският производител предоставя на своите клиенти качествени диоди, които са енергоспестяващи и гарантирано безопасни.

Защо от плексиглас?

Плексигласът като материал разполага със специфични характеристики – гланц, гладкост, възможност за оформяне на фини детайли. Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана работилница за обработка на плексиглас и PVC, където се извършва целият процес по производството на обемните букви. Нашият екип от опитни професионалисти има за цел да създаде представителна и трайна реклама за Вашия бизнес, която да Ви служи дълги години.


Клиент:  Торти Чочко


Дата:  Април 2017


Гаранция: 3 години


Град: София