Хотел Диамант е разположен в Слънчев бряг, в непосредствена близост до плажната ивица. Хотелът предлага на своите гости разнообразно блок меню, кафетерия и лоби бар, открит басейн с детска част, магазин, фризьорски салон, медицински кабинет, SPA център, турска баня и масажи, фитнес, интернет зала, билярд и казино.

От ръководството на хотела повериха проекта по външна реклама на Рекламна агенция Медия Дизайн, като нашият екип извърши цялостно брандиране на обекта. Част от изделията, които създадохме за тях са и три светещи надписа от обемни букви и лого.

Светещи обемни букви за хотел Диамант

Рекламните изделия, които създадохме за покрива и фасадата на хотела са изработени със специална система от Алурапид. Обемните букви и лого имат лице от плексиглас и страници от алуминий. Това е отличен вариант, що се отнася за обемни букви с по-големи размери. Освен това, стабилната конструкция създава устойчивост към всякакъв тип неблагоприятни атмосферни условия. Тя е лека и опростена и позволява монтаж на труднодостъпни места.

Изделията осветихме с висок клас светодиоди G.O.Q LED с чип на Samsung. Корейският производител е един от лидерите в бранша. Доказано безопасни, надеждни и трайни, тези LED модули удължават живота на светещите букви и създават една по-атрактивна и забелязваща се визия.

Креативни идеи и качествено изпълнение

Рекламна агенция Медия Дизайн има дългогодишен опит в изработването на табели, букви и цялостно брандиране на хотели. Нашият екип създава ексклузивно рекламни изделия, които придават елегантност и стил, според утвърдените фирмени стандарти на хотела. Разполагаме с нужните знания и възможности да изпълняваме индивидуални проекти, които да репрезентират Вашия бизнес по-най добрия начин.


Клиент: хотел Диамант


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Слънчев бряг