Хотелски комплекс “Гинес” е четири звезден луксозен апартаментен комплекс, разположен в подножието на Пирин планина, в един от най-красивите български курорти – Банско. Прекрасната атмосфера на хотела и доброто обслужване Ви гарантира приятно прекарване и една незабравима почивка. От ръководството на хотела се обърнаха към нас за изработката на светещи обемни букви.

Светещи обемни букви хотел Гинес в Банско

При изработката на обемни букви за хотел Гинес в Банско, едно от изискванията на клиентите бе те да са досаттъчно големи и четливи, както и отлично осветени. Освен това, трябваше да бъдат монтирани от трите страни на хотела за пълна видимост.

Тежките метеорологични условия през зимата изискват трайна и безопасна осветителната система, която трябва да работи без проблеми при температури -25 до -30 градуса.

Съобразихме всички специфики и нашият екип използва утвърдената система с Алурапид за изработката на светещите обемни букви за хотел Гинес в Банско. Буквите с лице от плексиглас и страници от алуминий са подходящи за покривна реклама, тъй като са изключително здрави. Това се дължи на тяхната специална конструкция. Внимателно инсталирани, те покриват всички стандарти за издържливост и ветроустойчивост.


Клиент:  Хотел Гинес


Дата:  Юни 2006


Гаранция: 3 години


Град: Банско