Фирма Абразиви България – ABRAX предлага богата гама от професионални абразивни продукти за обработката на дърво, метал, неръждаема стомана, кожа, стъкло и др. Компанията разполага с производствена и складова база в гр. Пловдив, за която се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на рекламни изделия.

Светещи обемни букви с лице от плексиглас – ABRAX

Обемните букви за Абразиви България са създадени с лице от плексиглас и страници от алуминий. Фирменото лого е произведено по същия начин. Този вид изработка дава отлично съотношение между външен вид и здравина. Освен това са устойчиви на неблагоприятни атмосферни условия и не променят външния си вид във времето. Алуминият не корозира и самата реклама не изисква поддръжка, а това от своя страна дава спокойствие и спестява средства.

Откроете своя бизнес

Израждането на рекламна визия с обемни букви е популярен и предпочитан от фирмите вариант. Рекламна агенция Медия Дизайн предлага различни видове изработка, като това създава предпоставка да се изработи индивидуален дизайн за Вас и Вашия бизнес. С него лесно ще се откроите от конкуренцията и ще оставите в потeнциалните си клиенти добро първо впечатление.


Клиент:  ABRAX


Дата:  Април 2016


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив