Angel Cosmetics е от над 20 години на пазара, търгувайки с парфюмерия и козметика. Извършват внос и дистрибуция на козметични продукти, които са предназначени за масовия пазар. Преди няколко години, фирмата разшири дейността си и със селективна козметика и парфюми на световноизвестни брандове.

От ръководството на компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещи обемни букви и лого.

Обемни букви и лого – Angel Cosmetics

Обемните букви са изработени със системата от Алурапид. Здрави, трайни и устойчиви на неблагоприятни климатични условия, те гарантират спокойствие и дълъг живот. Освен, че изглеждат елегантно, те също така са олекотени и това ги прави подходящи за инсталация на високи и труднодостъпни места.

Логото на компанията е пресъздадено дословно, използвайки същите материали – алуминий и плексиглас. Дори бе добавено фолио, тъй като нашите професионалисти изпипват всеки проект до най-малкия детайл.

LED светодиоди с отлично качество

За да сме сигурни, че рекламните обемни букви ще се забелязват отдалеч ги осветихме с LED модули на корейската компания G.O.Q LED. Отличното качество на техните светодиоди ги превръщат в отличен избор за осветяване на букви и табели.


Клиент:  Angel Cosmetics


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив