Atlas Auto Plus е автосервиз, който предлага на своите клиенти премиум качетво при извършване на услуги. От ръководството на фирмата се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на външна реклама, с която обектът да бъда правилно обозначен и запомнящ се.

Светещи обемни букви от Алурапид за Atlas Auto Plus

Нашият екип създаде за Atlas Auto Plus светещи обемни букви с лице от плексиглас и страници от алуминий. Към тях на сградата бяха инсталирани и надписи от висок клас 3M ПВЦ фолио. За първия вид рекламни изделия е характерно, че се изработват в случаите, когато буквите са с по-големи размери. Тази система е с висока трайност и предоставя много по-устойчиви на атмосферни условия обемни букви. Леката и опростена конструкция позволява монтаж на труднодостъпни и сложни места.

LED технология с доказано качество

Рекламата на Atlas Auto Plus е осветена с висок клас LED светодиоди от популярният производител G.O.Q LED. Диодите съдържат чип на SAMSUNG, а технологията им пасва отлично на всякакъв тип изделия. Също така са гарантирано безопасни и трайни, а дългият им живот спестява допълнителни разходи за подмяна и подръжка в близките години.


Клиент:  Atlas Auto Plus


Дата:  Януари 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив