AutoPRO е фирма, която развива своята дейност с търговия на маркови автомобилни части и аксесоари. Като представител на реномирани световноизвестни производители като: PETEX, FARAD, EGR, HYPERSONIC. При тях ще откриете още марки като OSRAM, PHILIPS, BOSCH, K&N, MOTUL, BARDAHL. Освен това, в магазина им можете да се доверите и на високото качество на продукти с марка AutoPRO.

През годините, Рекламна агенция Медия Дизайн е изпълнявала редица проекти за тях. Дори наш дизайнер създаде дизайн на фирмено лого AutoPro. Доволни от предоставеното качество, от ръководството се обърнаха към нас и за изработката на светещи обемни букви за фасадата на техния шоурум.

Обемни букви с алуминиеви страници – AutoPRO

Обемните букви бяха създадени с лице от плексиглас и страници от алуминий. Дизайнът е елегантен и следва стилното лого на AutoPRO, което също е дело на нашите професионалисти. По този начин изработени, рекламните изделия са здрави и устойчиви, подходящи за фасадна или покривна реклама. Алуминият не корозира, което означава, че буквите имат дълъг и безпроблемен експлоатационен живот.

Надписът „Quality parts“ е изпълнен с релефни букви тип „сандвич“ от плексиглас в два цвята – черен и червен. Те също са осветени и монтирани директно към фасадата.

LED осветление за силен рекламен ефект

Този тип обемни букви изглеждат отлично осветени. Най-вече когато са използвани качествени LED модули. Доверихме се за пореден път на корейската компания G.O.Q LED, тъй като сме се уверили многократно, че техните светодиоди са трайни, безопасни и дори икономични.

Полученото рекламно изделие привлича вниманието на преминаващите и успешно ориентира клиентите на компанията. По този начин освен елегантна визия, получавате и реклама, която служи по предназначение, като представя Вас и Вашия бизнес по най-добрия начин.


Клиент:  AutoPRO


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив