Светещи обемни букви за автомивка AutoSpa H20 IP71

За брандирането на автомивка Autospa H20, Рекламна агенция Медия Дизайн изработи обемни букви със система от Алурапид. Буквите са със страници от алуминий и лице от плексиглас. Така създадените изделия имат купища предимства. Алуминият не хваща ръжда, което спомага изделието да запази добрия си външен вид години наред.

Този вид обемни букви са по-леки от тези от инокс, например. Това тяхно качество ги прави подходящи за покривна реклама и за монтаж на труднодостъпни места. Конструкцията е здрава и устойчива на сняг, дъжд и вятър. С обемни букви от Алурапид може да бъдете спокойни, че имате реклама, която има дълъг експлоатационен живот и не изисква поддръжка.

Добрата реклама е ясна и конкретна

Възложеният ни проект за реклама на Автомивка H20 IP71 е добър пример за това колко е важно един бизнес да може да се открои. Надписът от фолио „Омекотена вода“ бе част от брандирането на обекта, което Рекламна агенция Медия Дизайн изпълни. Ако Вашия бизнес разполага с предимство, което Ви отличава от конкуренцията – заявете го ясно на бъдещите си клиенти. Рекламните надписи и табели са отлично средство за това.


Клиент:  Autospa H20


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив