Клиент: Bar&Dinner Encanto

Дата: Ноември 2011

Гаранция: 3 години

Вид: Светещи букви от плексиглас

Осветление: Светодиоди G.O.Q.LED

Град: Пловдив

Ефектно светещи обемни букви за бар Encanto

Обемни букви от плексиглас с ореолно светене красят лицето на bar&dinner Encanto в Пловдив. Светещият надпис е перфектно допълнение към визията на заведението – стилен и елегантен. Ярката светлина на светодиодите, вградени в обемните букви, привлича вниманието на преминаващите пешеходци и автомобили. Ефектното осветяване на логото и буквите е интересен подход във външната реклама за усилване на рекламната идея. Светещото лого Encanto е още един атрактивен елемент от външния вид на заведението, озарено от блясъка на впечатляващ дизайнерски стил.

Светещи букви по ДВЕ

Освен на козирката на заведението, светещи обемни букви са монтирани и на метална конструкция пред bar&dinner Encanto. Буквите изглеждат добре и отлично се съчетават с луксозните екстериор и интериор. Паното с рекламните букви пред заведението перфектно се вижда от посетителите и е

отлично решение за създаване на впечатление на изисканост. И двата светещи надписа са изработени от бял плексиглас Rohm и са осветени със светодиоди на G.O.Q. LED, което силно подчертава яркостта им.

Минимални средства, максимална защита и ефективност

Избраният начин за осветяване на логото и обемните букви, с икономична серия диоди на G.O.Q. LED, е изключително ефективен. LED технологията спестява средства от сметките за ток и поддръжката. Диодите могат да се експлоатират поне 7-8 години без необходимост от подмяна и годишно да намалят разходите за електричество до 8 пъти. Светодиодното осветление е гарантирано безопасна технология, силно препоръчителна за обекти, посещавани от много хора.