Ефектно светещи обемни букви за бар Encanto

Обемни букви от плексиглас с ореолно светене красят лицето на bar&dinner Encanto в Пловдив. Светещият надпис е перфектно допълнение към визията на заведението – стилен и елегантен. При изработката на обемни букви по такъв начин, ярката светлина на светодиодите, привлича вниманието на преминаващите пешеходци и автомобили. Ефектното осветяване на логото и буквите е интересен подход във външната реклама за усилване на рекламната идея. Светещото лого Encanto е още един атрактивен елемент от външния вид на заведението, озарено от блясъка на впечатляващ дизайнерски стил.

Светещи букви по ДВЕ

Освен на козирката на заведението, светещи букви от плексиглас са монтирани и на метална конструкция пред bar&dinner Encanto. Буквите изглеждат добре и отлично се съчетават с луксозните екстериор и интериор. Паното с рекламните букви пред заведението перфектно се вижда от посетителите и е отлично решение за създаване на впечатление на изисканост. И двата светещи надписа са изработени от бял плексиглас Rohm и са осветени със светодиоди на G.O.Q. LED, което силно подчертава яркостта им.

Минимални средства, максимална защита и ефективност

Избраният начин за осветяване на логото и обемните букви, с икономична серия диоди на G.O.Q. LED, е изключително ефективен. LED технологията спестява средства от сметките за ток и поддръжката. Диодите могат да се експлоатират поне 7-8 години без необходимост от подмяна и годишно да намалят разходите за електричество до 8 пъти. Светодиодното осветление е гарантирано безопасна технология, силно препоръчителна за обекти, посещавани от много хора.


Клиент:  Bar&Dinner Encanto


Дата:  Ноември 2011


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив