Флекспак е печатница специализирана във флексопечата и конфекцията на пликове и гъвкави опаковки. Специализирани са в изработката на всички видове пликове за хляб, пликове тип wicket, каширани фолиа за пакетаж с много варианти за различна комбинация.

От компанията се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на външна реклама.

Светещи обемни букви от алуминий FlexPack

За FlexPack нашият екип изработи два светещи надписа с името на компанията – за централната и за странична част на обекта. Обемните букви са изработени с алуминиеви страници и лице от плексиглас, което е облепено с фолио. Цялостната визия на рекламата репрезентира отлично фирмения имидж и се забелязва от далеч, както през деня, така и през нощта.

LED осветяване за ефективно присъствие

За да имате успешно бизнес пресъствие първо трябва да Ви забележат. Осветената реклама е чудесен начин да се откроите и да направите запомнящо се първо впечатление.

Рекламна агенция Медия Дизайн използва светодиоди от доказани и надеждни производители. За осветяването на обемни букви Flexpack бяха използвани G.O.Q LED модули. Тяхната технология пасва на всякакъв тип реклами, като гарантират качество, издържливаст и безопасност.


Клиент: FlexPack


Дата: Ноември 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив