Обемни букви с отличен външен вид

Обемни букви Into Jeans с вградено в еталбонд светодиодно осветление, изработени за магазин за дрехи от рекламна агенция Медия Дизайн. Буквите от плексиглас са много фини и с детайлна изработка, предназначени са да се гледат отблизо. Системата с еталбонд с вградени обемни букви от плексиглас е много атрактивна за клиентите. Тя привлича вниманието им към магазина за дрехи. Добрият външен вид на тази външна реклама и изгодна цена са предпоставка за засиленото търсене от множество търговски обекти.

Здрава и сигурна конструкция за обемни букви

Композитните панели Еталбонд от алуминий са здрави и устойчиви на атмосферните условия. Вътре в конструкцията на еталбондовите панели се вгражда осветлението на обемните букви, като това предпазва електрическата система от влага и от други климатични въздействия. Еталбондът няма нужда от поддръжка и е високо издръжлив – не корозира. В табелата от еталбонд се вградени светодиодите, които светят с висока яркост и са напълно безопасни. Благодарение на диодното осветление и устойчивите на пожар композитни панели, тази външна реклама осигурява сигурност и безопасност.

Лесни за монтаж обемни букви

Цялата конструкция и осветлението на обемните буквиот плексиглас Into Jeans се сглобяват предварително. Подготвеното изделие се монтира директно на лицето на магазина много бързо от специалистите на рекламна агенция Медия Дизайн. Клиентът получава отлично изглеждаща и здрава външна реклама, при това тя не изисква продължително време за монтаж.

Брандиране на магазин с обемни букви, вградени в еталбонд

Системата за обемни букви със светодиоди, плексиглас и еталбонд променя изцяло външния вид на магазина. Лицето на Into Jeans се откроява от фасадата на сградата и привлича вниманието на клиентите. Светещите обемни букви и композитните панели за облицоване са подходящи за брандиране на търговски обекти – устойчиви са, изглеждат много добре и се вписват към фасадите на всякакви сградите, поради разнообразието от цветове на еталбонда.


Клиент:  Into Jeans


Дата:  Май 2012


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив