KYASHIF е иновативна компания, която е специализирана в проектирането и производството на хидравлични цилиндри. Техният екип непрекъснато се усъвършенства и инвестира в ново оборудване. Те са надежден доставчик на хидравлични цилиндри и партньор! На Рекламна агенция Медия Дизайн бе поверено изготвянето на външна реклама със светещи обемни букви в Джебел, както и на интериорен надпис от инокс.

Покривна реклама за Kyashif със светещи обемни букви, Джебел

При изпълнението на проекта за обемни букви, използвахме доказано устойчивата система от Алурапид. Букви с лице от плексиглас и страници от алуминий са изключително подходящи за покривна реклама. Здравата конструкция гарантира спокойствие за години наред.

Алуминият не корозира и рекламните изделия не изискват никаква поддръжка. Макар и да изглеждат масивни, те са олекотени. Това тяхно предимство ги прави лесни за монтиране дори на труднодостъпни места.

Рекламните обемни букви осветихме с LED модули на корейския производител G.O.Q LED. Тези светодиоди са гарантирано трайни и безопасни, като най-голямото им предимство е, че са неколкократно по-енергоспестяващи спрямо луминесцентните лампи.

Обемни букви за атрактивна реклама

Този тип изделия са отлично средство да привлечете внимание. Рекламна агенция Медия Дизайн има над 25-годишен опит в създаването на външна реклама. Нашите професионалисти могат да Ви предложат множество начини за създаване на най-подходящата реклама за Вас и Вашия бизнес. А, след като изберете желания дизайн, ние ще го осъществим, отговаряйки на всички изисквания за качество и прецизност.


Клиент:  Kyashif


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град:  Джебел