Schmitz Cargobull e водещ доставчик на транспортни решения в Европа. От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на външна реклама за тяхна база в град София. Нашият екип изработи и инсталира върху фасадата на обекта светещ надпис и лого от плексиглас.

Светещи обемни букви и лого от плексиглас – Schmitz Cargobull

Обемните букви от плексиглас са популярно средство за изграждането на реклама. Материалът е предпочитан заради добрия си външен вид и своята гъвкавост. Изделията за Schmitz Cargobull са поредното доказателство за това.

Осветяването бе извършено с висок клас светодиодни модули – G.O.Q LED. Корейският производител използва чип на Samsung, а иновативната му технология пасва на всеки тип рекламно изделие. Диодите G.O.Q LED са доказано енергоспестяващи и трайни във времето, като по този начин носят спокойствие за години наред.

Защо да изберете Рекламна агенция Медия Дизайн?

Рекламна агенция Медия Дизайн има тясно специализиран екип от професионалисти, които могат да реализират и най-комплексните проекти. Разполагаме с плексиглас и ПВЦ работилница, в която преминава целият процес по създаването на обемни букви.

Нашият над 25-годишен опит и стотиците доволни клиенти ни превръщат в надежден и сигурен Ваш партньор в сферата на рекламата.


Клиент:  Schmitz Cargobull


Дата:  февруари 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив