Secdoor предоставя на клиентите си бързи срокове на производство и монтаж на гаражни врати. Компанията предлага лично отношение и консултация за всеки клиент, а изделията се произвеждат в размери и спецификация конкретно според заданието.

От ръководството на фирмата се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на атрактивна и стилна светеща реклама.

Светещи обемни букви от боядисана неръждавейка – Secdoor

Рекламните изделия за компанията са изработени от неръждаема ламарина, която впоследствие бе боядисана с автобоя, според стандартите на фирменото лого и цветове. Избраният материал е известен със своята гъвкавост. Възможно е изрязването на букви от инокс с различни големини и форма. Неръждавейката позволява да се изработят и по-сложни детайли, което в никакъв случай не се отразява на външния вид на изделието.

Дистанционери – ключът към контражурното светене

При създаването на така нареченето ореолно светене, най-важната част е рекламното изделие да бъде изнесено напред от основата. За тази цел се монтира с дистанционери за стени или конструкции. Светлината пада назад, разпръсквайки се около буквите, така се получава амбиентен ореолен ефект на светене, често познато като задно осветяване.


Клиент: Secdoor


Дата: Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив