Veranda – Bar & Dinner е новооткрито райско кътче в сърцето на Родопите. Там ще можете да се насладите на вкусна храна, свежи напитки и изцяло зареждаща обстановка, подходяща както за възрастни, така и за деца. От ръководството се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на обемни букви за елегантна светеща реклама.

Светеща реклама от плексиглас за Veranda – Bar & Dinner

Рекламното изделие Veranda изработихме с обем от 7 см, от плексиглас опал и с облепено лице от зелено транслуцентно фолио. Такъв тип букви от плексиглас създават атрактивна и елегантна визия. Надписът Bar and Dinner е произведен тип сандвич със страници от черен плексиглас и лице от бял. Осветена с LED модули от корейския производител G.O.Q LED, рекламата на практика удължава своя живот. Тези диоди са гарантирано безопасни и трайни.

Получете грабваща и приветлива реклама

Едни от най-разпространените начини за създаването на ефектна реклама са именно обемни букви. Могат да се създадат светещи или несветещи и да бъдат поставени както в интериора, така и в екстериора на обекта. Рекламна агенция Медия Дизайн предлага различни начини и материали за изработка, с които нашият екип да проектира грабваща вниманието реклама на Вашия бизнес.


Клиент:  Veranda – Bar & Dinner


Дата:  Април 2021


Гаранция:  3 години


Град:  Смолян