Zlatna Ribka е първата и най-предпочитана верига магазини козметика за коса в България вече 14 години! През годините отвориха обекти в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора. В богатия им асортимент от изделия ще видите имената на едни от най-известните световни брандове в тази сфера.

От ръководството на компанията не веднъж са се доверявали на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на реклама. Наскоро нашият екип изработи още един светещ надпис за техен обект на центъра в град Пловдив.

Светещи обемни букви Zlatna Ribka

Надписът Zlatna Ribka бе монтиран върху еталбондова основа в черен цвят. Самите букви са изработени от бял плексиглас в комбинация с черно фолио. Получената визия отлично си кореспондира с по-луксозната атмосфера в магазина.

Осветяването на изделията бе извършено с висок клас светодиоди – G.O.Q LED. Тяхната иновативна технология пасва на всеки тип реклама. Доказано трайни и енергоспестяващи, те са отличен избор когато е необходимо надеждно и в същото време безопасно осветяване.

Защо обемни букви от плексиглас?

Обемните букви от плексиглас са едни от най-масово разпространените рекламни букви. Предпочитат се от клиентите, заради добрия им външен вид и изгодната цена. Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана работилница за обработка на плексиглас и PVC, където се извършва целият процес по производството на обемните букви.


Клиент:  Zlatna Ribka


Дата:  май 2021


Гаранция:  3 години


Град:  Пловдив