Атрактивна външна реклама с отлична визия

Обемните букви за автосервиз Twin Car Service изглеждат отлично, благодарение на прецизната си изработка и качеството на използваната система за обемни букви. Комбинацията на Алурапид (алуминиеви профили) за основа на буквите и плексиглас за тяхно лице, гарантира здрава и трайна реклама с перфектен външен вид.

Този тип обемни букви е подходящ за монтаж на места с труден достъп като високата стена на металното хале на автосервиза. Размерът на рекламния надпис Twin Car Service отговаря на препоръчителните размери за вида обемни букви от алуминий и плексиглас, така че лицето на надписа не е снаждано. По този начин обемните букви за автосервиза изглеждат добре естетически и са защитени от действието на вятъра, дъжда и температирните промени. За още по-представителен външен вид и по-добра защита, светещите обемни букви са облепени с фолио.

Обемни букви с гарантирана здравина и устойчивост

За рекламния надпис Twin Car Service е използвана най-добрата алуминиева система Алурапид. Тя е с висока трайност във времето, без атмосферните условия да оказват въздействие на външния й вид. Алуминиевите профили не ръждясват и не се нуждаят от редовна поддръжка. Обемните букви се изработват от системата Алурапид, като за лице се поставя плексиглас. Получава се добре затворена кутия, която не пропуска влага и вятър до електрическата инсталация. Тази конструкция е много стабилна и с висока устойчивост на ветрове, които на съответната височина на стената атакуват рекламата с голяма сила.


Клиент:  Twin Car Service


Дата:  март 2011


Гаранция: 3 години


Град: