Наскоро отвори врати новият обект на пекарна Дъглови – Daglov Bakeshop, kойто се намира на бул. „Пещерско шосе“ 133, град Пловдив. Предлага разнообразие от печива и сладкиши, приготвени от първокласни продукти и изпечени на място. Концепцията на магазина включва и отделна част Grill Shop, където се предлагат пресни месни деликатеси от водещи производители, които също се пекат на място.

Собствениците на пекарната ни потърсиха за цялостно брандиране на магазина със светещи букви и табели, както и фолио за витрините.

Обемни букви и лого с алуминиеви страници

Изработихме надписа Daglov и логото на пекарната като обемни букви от алуминий, с бордове от Алурапид в черен цвят и лице от плексиглас. Този вид обемни букви се отличават със здравина и стилна визия. Отстрани монтирахме по-малък надпис Bakeshop, който е вграден в еталбондова табела. Така създаден, дизайнът на рекламата напълно се вписа в модерния облик на сградата, която е с черна облицовка от бонд.

Двустранно светеща конзолна табела

Създадохме и двустранна квадратна табела с лице от плексиглас и основа от алуминий, на която са монтирани светещи релефни букви. Тя рекламира Grill Shop-а и представя, че в него се използва 100% телешко месо. Монтирана е така, че да се вижда ясно от всички заобикалящи обекта улички и той да не бъде пропуснат от преминаващите пешеходци и автомобили. Този вид табели спомагат за по-добро анонсиране на марки и послания и служат като указатели. Именно заради това са популярни и широко се използват особено за търговски обекти. Те са устойчиви и добре обезопасени, и изглеждат елегантно.

Кръгла светеща табела представя Grill Shop

Последният акцент от рекламата е табела от плексиглас с кръгла форма, на която са монтирани светещи букви от плексиглас. С нея се обозначава сектора за приготвяне на месо на грил. Изглежда представително и фино и перфектно допълва рекламната визия на обекта. Денем изглежда като табела, а нощем като светещи букви.


Клиент: Daglov Bakeshop


Дата: Февруари 2024


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив