Пригответе се за незабравими преживявания в лунапарк Тонбонбон в Мол Плаза, Пловдив. Там деца от различни възрасти имат възможност да се забавляват в трамплин зона, 6D кино, блъскащи колички, блъскащи bumper колички, мини боулинг, аркадни и редемпшън игри.

От Тонбонбон се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещи табели с интересен и забавен дизайн.

Светещи табели с винил за Лунапарк Мол Плаза, Пловдив

Рекламните изделия, които нашият екип създаде за лунапарк Тонбонбон са две светещи табели с винил. Те са изработени с корпус от алуминий. Използван е специализиран алуминиев профил, с който се оформя цялостната конструкция. Този материал не корозира и чрез него се създават изделия, които са на практика вечни.

Лицето на табелите е с винилно платно на най-реномираният производител в бранша 3M Panagraphics III. То е здраво и издържливо с 4 години гаранция. Върху него бе облепено 3M транслуцентно фолио.

Отличете се от конкуренцията

Светещите табели са отличен начин да започнете да изграждате рекламна визия за своя обект. Те заедно с обемните букви вече са се превърнали в неписано правило при брандирането на магазини, офиси, центрове, хотели и други.

Екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн има над 25 години опит изпълняването на проекти по брандиране на заведения. Това ни дава нужните знания успешно да създаваме и реализираме рекламни проекти, които да служат с години наред на своите притежатели.


Клиент: Тон бонбон


Дата:  Април 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив