Светещи табели с плексиглас, Non-Stop Tabac в Пловдив

Рекламните светещи табели за магазин Non-Stop Tabac, град Пловдив, са изработени от система алуминиеви профили. Табелите за магазина са с идеален външен вид – фини и елегантни, благодарение на алуминиевата система. За да бъдат по-атрактивни за клиентите на магазина, светещите табели са с интересен дизайн – големи пълноцветни изображения, привличащи погледа.

За лицето на табелите е използван огънат плексиглас с транслуцентно фолио 3M Scotchcal 2330 с пълноцветен печат. Фолиото не променя цвета си при продължително светене и е много добър вариант за допълнителна защита на табелите. Табелите за денонощния магазин са осветени с луминесцентни лампи, които светят много ярко.

Трайна и елегантна система

Системата с алуминий дава големи предимства на табелите – икономия на средства за поддръжка, идеален външен вид и дълъг живот. Алуминиевата профилна система е много по-фина и елегантна от металната и чудесно се вписва в интериора на магазина. Освен това светещите табели ще се гледат отблизо и детайлите трябва да са перфектни. Понеже профилите не изискват никаква поддръжка и след години табелата ще бъде като нова.

Брандиране на интериор със светещи табели

Системата с алуминий е подходящ вариант за брандиране на интериори на обекти. Монтажът е бърз и лесен и се пестят време и пари. В случая са използвани реклами на различни търговски марки, заради спецификата на бизнеса. Светещи табели, които да красят интериора на различни обекти, са много удобен начин за цялостно обособяване на всеки бранд.


Клиент:  NON STOP Tabac


Дата:  Декември 2011


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив