Philicon е водеща компания в сферата на хранително-вкусовата промишленост в Пловдив и една от най-големите фабрики в България с традиции в производството на консервирани храни и напитки. Те се грижат техните продукти да отговарят и на най-взискателните вкусове.

От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещи табели, които да привличат вниманието на минувачите и обозначават обекта.

Светещи табели от винил и алуминиеви профили за Philicon

Рекламните изделия бяха изработени със специални алуминиеви профили, които са известни със своята здравина и издържливост във времето. За лице бе поставено винилно платно 3M Panagraphics III, с логото на фирмата.

Такъв тип светещи табели с винил са отличен избор когато е нужна дълготрайна реклама, която да служи вярно и да не се нуждае от честа поддръжка.

Реклама с LED осветяване

Над 7 години инсталираме светодиодни модули на корейската компания G.O.Q.LED, защото сме се уверили в тяхното качество. Издържливи и надеждни, те преди всичко предлагат спокойствие, тъй като са безопасни и не създават предпоставка за пожари и други вреди.

Друго главно тяхно предимство е, че са от 5 до 10 пъти по-енергоспестяващи, сравнение с луминесцентните лампи и обикновените крушки, металхалогените и други.


Клиент: Philicon


Дата:  Април 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив