Повече от 25 години DC Corporation e водещ телекомуникационен оператор на територията на град Пловдив и град Асеновград. Фирмата е една от първите, които след 2005-а година започва да предоставя цифрова телевизия на пазара. Техният дългогодишният опит гарантира първокласно качество на услугите.

Компанията се е доверявала многократно през годините на Рекламна агенция Медия Дизайн по изпълнението на различни рекламни проекти. Този път изработихме за тях две светещи табели, които да приветстват клиентите им в Пловдив.

Светещи табели с лице от плексиглас и фолио DC Corporation

Рекламните изделия, които екипът ни изработи за DC Corporation са изградени от алуминиеви профили и лице от плексиглас и фолио. Единият вид табела е стандартно монтиран за фасадата на обекта, а другата е конзолна. С този вид светлинна реклама от плексиглас, има видимост от всяка страна на улицата и офисът бива посочен ясно.

За осветяването на табелите се доверихме за пореден път на корейския производител G.O.Q LED. Техните светодиоди са с чип на Samsung. Доказано трайни и безопасни, те удължават експлоатационния живот на изделието.

Направете впечатление!

Рекламните табели са популярен начин да привлечете вниманието на потенциалните си клиенти. Светещи или несветещи, Рекламна агенция Медия Дизайн предлага различни начини за тяхната изработка. Нашите професионалисти могат да Ви предложат качествено и професионално изпълнение на Вашия проект за реклама като се погрижат тя да Ви служи за години наред.


Клиент: DC Corporation


Дата: Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив