Престижната белгийска компания Reynaers Aluminum е част от мащабния проект – жилищен комплекс Residential Park в жк. Тракия. С висококачествените си и технологични продукти от алуминий, компанията печели доверието на строителни предприемачи в десетки държави по света, като България също не прави изключение.

Модерният и вдъхновен от съвременните тенденции жилищен комплекс Residential Park изцяло залага на високо качество при използването на материали и технологии. Именно затова от компанията предпочетоха алуминиевите системи за дограма на Reynaers. За брандирането на офис продажби на комплекса се погрижи екипа на Медия Дизайн с качествени и представителни светещи табели.

LED Светещи табели с винил – стилен акцент към сградата

Изработихме две светещи винилни табели с плитък алуминиев профил 10 см, боядисан в цвят по избор на клиента. В случая, профилите са черни, както и фона на лицето е отпечатан в черен цвят, така че логата на компаниите, участващи в създаването на комплекса, да изпъкнат по-добре. По-тънкият и фин профил прави табелите по-елегантни и стилни, отговарящи на имиджа на престижните марки.

За табелите на офиса за продажби използвахме високоефективни и ярко светещи LED модули, с които светят силно и равномерно. Всъщност, използваме и още една технология, заради която светят само логата.


Вижте също: Рекламна табела с винил и алуминий за международна компания


Защо табели с винил?

Табелите с винилно лице са практично решение за различни типове обекти. Отличават се със здравина и трайност, освен с отличен външен вид. Особено удобни са за обекти, при които се налага честа смяна на рекламни визии, понеже лицето се захваща със специални щипки и сглобката се монтира и демонтира лесно и бързо.


Клиент: Рейнарс Aлуминиум България


Дата:  Ноември 2023


Гаранция: 3 години


Град:  Пловдив