Като символ на италианските традиции и качество в кулинарията, Пицарии Верди предлагат на своите клиенти богато меню от неустоими за сетивата ястия. За техен новооткрит обект в Стара Загора, от ръководството се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светеща реклама.

Меню от плексиглас и алуминиеви профили за пицария Верди

Сглобката е прецизна – гарантира здравина и придава завършен външен вид на табелата. Лицето на менюто е направено от плексиглас. Върху него са отпечатани имената на напитките и ястията, предлагани от пицарията, и техните апетитни изображения, които съблазняват и най-придирчивите клиенти.

Специализираните снап профили дават възможност за лесна и бърза смяна на визията на светещото меню. Дори и неспециалисти могат да поставят новите визии с атрактивни продукти, промоции и др. Осветяването на табелата допълнително подчертава нейния дизайн и грабва вниманието на клиента.

Икономично и ефективно LED осветление

LED светодиодите на G.O.Q. LED са вградени в кухината на светещото меню. С тяхна помощ светлината се разпределя навсякъде по цялото лице на табелата. Използването на този нов технологичен метод намалява консумацията на електроенергия. Светещото меню на практика изразходва електричество колкото обикновена крушка, затова все повече се предпочита от фирмите. Все пак табелата се ползва минимум 12 часа дневно, без почивен ден.

Стилният и привлекателен дизайн на светещо меню на пицария Верди се съчетава добре с цялостния й интериор. Постигнат е баланс в съчетанието на цветовете, а снимките на специалитетите няма как да бъдат подминати от клиентите.


Клиент:  Верди


Дата:  Ноември 2010


Гаранция: 3 години


Град: Стара Загора