„Дара” е регистрирана търговска марка, която обединява реално действуващи аптеки. В техните обекти може да получите 24-часово професионално обслужване и консултиране от фармацевти, специализирани в областта на опазване на здравето – хомеопатия, ароматерапия, фитотерапия, апитерапия, аюрведа и хранителни добавки.

От ръководството се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светеща външна реклама, която да привлича и ориентира минувачите.

Светещ кръст и обемни букви за Аптека Dara

Светещите обемни букви са изпълнени с лице от плексиглас и страници от алуминий. Това е така наречената система от Алурапид, която е изключително подходяща що се отнася за здрави светещи букви на добра цена. Главно тяхно предимство освен външният им вид е и тяхната здравина и издържливост към неблагоприятни климатични условия. В същото време, алуминият не ръждясва, което е предпоставка да запази добрия си вид години наред.

Качествено и енергоспестяващо LED осветяване

За осветяване на рекламните изделия, нашият екип за пореден път се довери на един от лидерите в бранша – G.O.Q LED. Една от причините да избираме светодиоди е, че яркостта на използваните светодиодни модули е съизмерима с тази на луминесцентните лампи, но е много по-икономична и дълготрайна. Освен това, светодиодите на G.O.Q LED с чип на Samsung Ви гарантират безопасност. Те работят във верига с напрежение 12 V и така се предотвратява възможността от запалване и пожари.


Клиент: Аптека Dara


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив