ФАТ ЕООД – Пловдив е българска фирма за производство на санитарни изделия за кухня и баня със седалище и производствена база в град Пловдив. Фирмата има въведени системи за управление на качеството и околната среда ISO 9001:2008, ISO 14001:2004. Опитът им в производството на санитарни изделия е насочен изцяло към непрекъснатото подобряване на функционалността и естетиката на техните изделия.

Компанията се обърна към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработването на рекламен светещ тотем, който успешно да насочва вниманието на посетители и клиенти към базата.

Светеща масивна реклама за FAT, Пловдив

Основата или т.нар крак на тотема е изработен от метална носеща конструкция с облицовка от алуминиев композитен панел в червен цвят. Избраните материали гарантират стабилност и здравина. Изградената основа е устойчива на неблагоприятни климатични условия като силен дъжд, сняг и вятър.

Светещата част на рекламното изделие е създадена от алуминиеви профили и 3M винилно платно – Panagraphics III. За допълнителен ефект е облепено и транслуцентно фолио – 3М Scotchcal 2330, специално създадено за LED рекламни инсталации.

Осветен с висок клас светодиоди – G.O.Q LED, тотемът на FAT успешно презентира елегантната визия на компанията. Благодарение на мащабните си размери привлича вниманието на минувачите отдалеч и успешно рекламира фирмата.

Защо да поръчате рекламен тотем?

Височината на рекламните тотеми обикновено варира от 3 до 6 метра. В почти 100% от случаите, Рекламна агенция Медия Дизайн ги произвежда светещи. Получените изделия успешно промотират стоки и услуги, посочват местоположение и ориентират ясно отдалеч, дори и през нощта. Такъв тип реклама носи положителни резултати и спомага компанията бързо да се превъне в разпознаваема.


Клиент:  ФАТ ЕООД


Дата:  Ноември 2021


Гаранция: 3 години


Град:  Пловдив