Piano Bar Quattro е първият пиано бар в град Пловдив, за тях изработихме светещ стелаж. Заведението се намира в центъра на града, на площад „Съединение“ 3. Адресът му е известен на любителите на разнообразната и хубава музика, а като се прибави и уютната му и модерна обстановка, пиано барът се класира сред най-посещаваните в Града под тепетата.

Атрактивен светещ стелаж за класно заведение – Piano Bar Quattro

Лятото на 2017 г., пиано барът бе ремонтиран – с чисто нов и ефектен интериор, във връзка с което управителят на заведението ни потърси за изработката на рекламни изделия от плексиглас. Проектът е за дизайн и изпълнение на светещ стелаж, върху който да се нареждат бутилки. Плексигласовият стелаж стои зад бара и поставя акцент върху предлаганите в заведението питиета, благодарение на своята атрактивна визия. Освен това изключително пасва на стилния и изискан интериор, с много елегантно led осветление.

Практично и впечатляващо изделие от плексиглас – стелаж за бутилки

Рекламна агенция „Медия Дизайн“ има специализирана работилница за изработка на изделия от плексиглас и опитни специалисти, които познават спецификата на материала. Благодарение на това, можем да изпълним различни по сложност проекти на плексигласови изделия. Създаваме дизайн, който да впечатли аудиторията, към която е насочено тяхното рекламното послание. Другата ключова характеристика на изделията, която е от значение при изработката, е да бъдат не само красиви, но и практични.

За конкретния проект на Piano Bar Quattro за светещ стелаж за бутилки, се съобразихме с целта и бизнеса на клиента, така че изделието да отговори на поставените изисквания. Рекламното изделие е от бял плексиглас, със стъпаловидна форма, за да са видими всички поставени върху него бутилки.

Видео: RGB LED стелаж от плексиглас за пиано бар

Има достатъчно широки стъпала, където бутилките да се поберат и да стоят стабилно. Осветен е от всички страни, за да бъде видим максимално. За осветлението на светещ стелаж използвахме LED RGB светодиоди на доказаната марка G.O.Q. LED. Те гарантират дълга и безпроблемна експлоатация на изделието, освен това предлагат ярко светени за още по-висока атрактивност.

Пиано барът получи качествено изделие от плексиглас, с гаранция за трайност от 4 години и уникален дизайн.


Клиент:  Piano Bar Quattro


Дата:  Август 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив