В 5-звездният хотел DoubleTree by Hilton ще имате възможност да се насладите и на ресторант IL Monte Trattoria. Той предлага на своите клиенти отлична италианска кухня, съчетана с изискана атмосфера.

От ръководството на заведението се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на масивна реклама, която да приветстват клиентите.

Светещ едностранен тотем за IL Monte Trattoria

Изделието е изпълнено от метална носеща конструкция с облицовка от черен матов Еталбонд. Светещите табели са изработени от алуминиеви профили и винилно платно 3M Panagraphics III, облепено с фолио 3M Scotchcal 2300. Благодарение на висококачествените материали на 3M, изделия като светещи тотеми са подсигурени с висока издръжливост и качество.

Осветяването е извършено с висок клас светодиодни модули – G.O.Q LED. Корейският производител се превърна в надежден избор с технология, която пасва на всеки вид рекламно изделие.

Масивна външна реклама

Рекламна агенция Медия Дизайн изработва светещи и несветещи рекламни тотеми с атрактивен дизайн и отлична функционалност. Такъв вид изделия често намират приложение не само като външна реклама, а дори и като интериорна. Често се забелязват на бензиностанции, фирмени сгради, като указатели на местоположение на магазини и заведения.

Допълнителни техни предимства са, че не могат да останат незабелязани, привличат и насочват вниманието на минувачите и въпреки масивния си вид, имат минимална нужда от поддръжка.


Клиент:  IL Monte Trattoria


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив