Хотел & Ресторант Красен предлага на своите гости уютна атмосфера, елегантно обзаведени стаи и отлична кухня. Посетителите имат възможност да се насладят на релаксиращ и спокоен престой по работа или почивка. След като от ръководството вече се довериха веднъж на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещи обемни букви, те ни повериха и проекта по създаването на рекламен тотем.

Рекламен светещ тотем за Хотел & Ресторант Красен

За Хотел & Ресторант Красен изпълнихме проект по създаването на рекламен светещ тотем. Конструкцията е изработена с профили от неръждавейка, като по този начин изделието няма нужда от поддръжка. Това спестява време и ресурси за в бъдеще. Освен това, тотемът е издръжлив на неблагоприятни климатични условия като силен дъжд, сняг и вятър.

Горната част на рекламния продукт е изграден алуминиеви профили и винилно платно от най-реномирания производител в бранша – 3M. За допълнителна здравина и трайност залепихме също и 3M транслуцентно фолио.

За да сме сигурни, че рекламата ще изпълнява своето предназначение дори и по тъмно, я осветихме с LED модули. Повече от 7 години работим само с доказани и надеждни производители на светодиоди, като за този проект се доверихме на корейската компания G.O.Q LED. Освен трайни, тези модули са гарантирано безопасни, което е важно условия при създаването на осветена реклама.

Реклама с внушителни размери и ефект

Размерите на рекламните тотеми варират от 3 до 6 метра. Почти колкото една двуетажна къща. Това тяхно предимство ги прави видими отдалеч. Рекламна агенция Медия Дизайн изработва такъв тип изделия за вътрешна и външна реклама. В почти 100% от случаите ги създаваме осветени, така не губят ефекта си дори и нощем.

Опитните ни професионалисти изпълняват сложни и дизайнерски проекти, индивидуални за всеки бранд. Наш главен приоритет е да създадем елегантна и трайна реклама, която да представя Вас и Вашия бизнес по най-добрия възможен начин.


Клиент:  Хотел & Ресторант Красен


Дата:  Август 2020


Гаранция: 4 години


Град: Пловдив