Мава Индустриал АД е доверен партньор, предлагащ комплексни решения за опаковане и компресорна техника за индустриалния сектор. С екип от висококвалифицирани професионалисти и офиси в няколко града, вече повече от 20 години развива успешно своя бизнес в страната, като предоставя качествени продукти и всички услуги, свързани с инсталация и поддръжка. С множество успешно реализирани проекти, компанията изпъква като лидер в своята област. Работи с повече от 40 големи производители с утвърдени позиции на световно ниво. Mava Industrial е официален представител и дистрибутор за България на компресорно оборудване KAESER KOMPRESSOREN.

От компанията ни се довериха за производството и монтажа на външна реклама за обекта им в град Пловдив, бул. Кукленско шосе 47. Имаше нужда от указателна реклама, която да насочи вниманието към локацията на офиса и да отговаря на стандартите и имиджа на марката.

Дизайн и изработка на светещ едностранен тотем Mava Industrial

С помощта на висококачествени материали и професионално изпълнение, нашият екип създаде елегантен и устойчив тотем. Основата му е от Еталбонд, а на лицето му са инсталирани светещи табели. Табелите са с винил и алуиминев профил, а за осветяването им сме използвали надеждни и ефективни LED модули за ярко, равномерно светене. По този начин рекламното изделие получи представителна визия, а същевременно е стабилно и ще служи за дълго време на нашите клиенти от Mava Industrial. Инсталацията на тотема подобри видимостта на офиса и послужи като имиджова реклама в подкрепа на реномирания бранд.


Клиент: Мава Индустриал АД


Дата:  Февруари 2024


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив