Кабинетът на Д-р Соклева се намира в град София, ж.к. Стрелбище, ул. Твърдишки проход № 19. Денталният кабинет е оборудван с модерна техника и висококачествени материали. Предоставя удобства, които да осигурят спокойствието и комфорта на пациентите. Д-р Соклева се обърна към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светеща табела, която да насочва посетителите.

Нестандартна светлинна реклама от плексиглас

От дентален център Д-р Соклева се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на атрактивна и нестандартна светлинна реклама от плексиглас. Рекламното изделие е създадено от плексиглас и облепено с качествено фолио на американската компания 3M. Табелата изобразява логото на Д-р Соклева, което още с вида си представя визуално сферата ѝ на дейност.

При избора за осветление се доверихме на качествените и надеждни LED модули на корейската компания G.O.Q LED. Те са доказано трайни и безопасни. Друго главно тяхно предимство е, че са много по-икономични, спрямо луминесцентните лампи.

След като изделието бе осветено, нашият екип го монтира с дистанционери, така че да бъде изнесено напред от стената. Така се и създава амбиентен ореолен ефект на светене.

Бъдете забележими!

При брандирането и рекламирането на един обект, обикновено се започва с изработка на табели. Тяхната функция е да грабват вниманието и да създават правилно впечатление за Вас и Вашия бизнес.

Рекламна агенция Медия Дизайн има над 25 години опит в създаването на рекламни изделия. Можем да изпълним проекти за светещи или несветещи, външни или интериорни табели, както и всякакъв друг тип външна реклама.


Клиент: Dr. Sokleva – Дентална практика


Дата: Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: София