Денонощна аптека Арт Фарма се намира на ул. „Димитър Талев“ 64, кв. Кючук Париж в град Пловдив. На разположение е на своите клиенти по всяко време – 24/7, което я прави предпочитана от много живущи в района. Те се нуждаеха от рекламен светодиоден кръст. В аптека Арт Фарма ще откриете любезен и отзивчив персонал, който ще откликне веднага и ще ви обслужи бързо, с нужната компетенция. Тук, на място, могат да се приготвят лекарства, изписани по рецепта, а освен тях има богат набор от медицински и хомеопарични препарати, билки, качествена козметика и други. Аптеката изпълнява зелени и жълти рецепти и има догоров със Здравна каса.

Мигащ светодиоден кръст за аптека в Пловдив указва ясно нейното местоположение

Собствениците на аптека Арт Фарма се обърнаха към нас за изработката на светещ светодиоден кръст, който акцентира върху местоположението на обекта и насочва клиентите му. Направихме го двустранен и с ефектно мигане, като дава ясна информация, че на това място има аптека, без значение от коя страна ба улицата ще го гледате. Мигащите зелени кръстове са рекламни изделия, които са се наложили в този бранш и са масово разпространени. Ние, в Рекламна агенция Медия Дизайн, можем да изпълним различни варианти на светещи къстове за аптека – с допълнително поставено работно време или надпис, по предпочитание на клиентите.

Като начин на изпълнение, мигащият светодиоден кръст на аптеката представлява двустранно светеща табела от еталбонд. Страниците на рекламното изделие са от алуминиев профил за светещи табели, огънат под формата на кръст. Лицата са от еталбонд, който е прорязан с малки дупчици за светодиодите. Поставили сме зелени светодиоди на корейската марка G.O.Q. LED, отличаващи се с отлична трайност и икономично светене. Така изработен този светодиоден кръст е с гарантирано дълъг безпроблемен живот. Гаранцията, която даваме за него е 3 години, но релано изделието ще „служи“ много по-дълго на аптеката.


Клиент:  Аптека Арт Фарма Пловдив


Дата:  Ноември 2012


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив


Видео: Двустранен светодиоден кръст за аптека Арт Фарма