Хотел “3 Планини“ е изграден в характерен алпийски архитектурен стил, съчетан с традиционни и национални елементи. От ръководството на хотела избраха услугите на рекламна агенция Медия Дизайн за брандиране на хотелския им комплекс и поставянето на обемни букви Разлог.

Стилни светещи обемни букви в Разлог за Спа Хотел 3 Mountains

Изработихме и поставихме светещи обемни букви в Разлог със страници от алурапид и лице от бял плексиглас. Поставихме надписа „SPAHOTEL“ нависоко, на фасадата на една от вилите в комплекса. По този начин, рекламните букви се виждат ясно и отдалече. Вечер свети ярко в бял цвят и отново не остава незабелязан.

Такъв тип обемни букви са изключително подходящи за хотели – със своята висока трайност и здравина. Понеже се монтират на места с по-сложен достъп, на по-голяма височина, е от огромно значение за тях да се полага минимална поддръжка. Затова другият важен елемент, който се предвидили е качественото светодиодно осветление.

Обемните букви в Разлог за Спа Хотел 3 Mountains са осветени със светодиоди G.O.Q. LED с чип на Samsung, които се отличват с дълготрайност и надеждност. Издръжливостта им на практика надминава 5-7 години. С тях светещият надпис за хотела има 3 години пълна гаранция и поне още толкова безпроблемна работа.


Клиент:  3 Мountains


Дата: Март 2016 


Гаранция: 3 години


Град: Разлог