Елегантна интериорна стъклена табела за офиса на SelMatic, Пловдив

Несветеща интериорна табела от стъкло с изчистен и опростен дизайн, указва пътя към офиса на Selmatic.

Стъклена табела за офис на Selmatic помага на посетители, клиенти и служители да намерят бързо местоположението на фирмата. Чрез елегантния си и изчистен дизайн, тя изглежда превъзходно, докато в това време не е толкова натрапчива и изпълнява ролята си, за която е поставена там.

Към нея сме включили и логото на клиента. Несветещата интериорна табела помага и за визуалната комуникация в сградата. Част от нея е облепена с фолио на 3M, което успешно предпазва повърхността и от надраскване. Благодарение на висококачественото фолио за реклами, можем да гарантираме дълъг период на експлоатация и гаранция, без забележими дефекти.

Интериорна табела за офис служи с години

Подобни табели са много подходящи за офиси, хотели, клиники, шопинг центрове, магазини и други. Те могат да намерят място във всяка една сграда и всеки бизнес, независимо от дейността, която развивате. Вие избирате за какво желаете да ги използвате и каква да бъде тяхната роля. Насока към кабинета ви, обозначаване на мястото където се намирате или просто рекламирайте.Могат да бъдат използвани за указателни, информативни и рекламни табели. Въпреки, че е предвидена да се използва за интериор, подобен тип табели са много подходящи и за навън. Фолиото с която е облепена стъклената табела, гарантира, че дори поставена навън, надраскванията и захабяването ще са в пъти по-малко, отколкото една обикновена стъклена табела. Метеорологичните условия не биха били предпоставка за проблем, дори и в най-екстремни ситуации и явления.


Клиент:  SelMatic


Дата:  Март 2011


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив